Velkommen

Ejerforeningen Skovledet’s hjemmeside.

Ejerforeningen mod vest

Ejerforeningen Skovledet består af ialt 41 lejligheder beliggende på Skovledet 93A-101A. Bygningen er i Hillerød almindelig kendt som “Det Gamle ATP” hvilket skyldes at ATP i sine første år efter etableringen havde til huse i bygningen.

Efter udflytningen til ATP´s nuværende bygninger fungerede bygningen i mange år som domicil for en række firmaer og også Danmarks Bridgeforbund har haft kontorer og undervisningslokaler i bygningen. Mange borgere fra Hillerød og omegn har fået deres kendskab til Bridge i disse lokaler.

I år 2000 blev bygningen overtaget af et entreprenørfirma, som igangsatte en totalrenovering af bygningen. Den blev indrettet med nye el-, vand- og varmeinstallationer. Nye vinduer, mørke trægulve, nedsænkede lofter og en ny ruminddeling skabte de 41 lejligheder og der blev opført en tilbygning til nr. 95A, som omfatter trappe og elevator. Der er herefter elevator i nr. 93A, 95A og 97A.

Alene firmaet Brunata beholdt sine kontorer i nr. 101A og da de flyttede til Herlev i 2011 blev også de lokaler totalt nyrenoveret.

Alle lejligheder er ejerlejligheder, men et antal (17 stk. i januar 2016) ejes af I/S Skovledet og udlejes pt. igennem firmaet Boligview. Enkelte lejligheder udlejes direkte af ejer.

Til lejlighederne på 2. og 3. sal hører storevestvendte altaner – for lejlighederne i nr. 95A endvidere altaner vendt mod øst. Da ejendommen ligger på en skrånende grund hører der til lejlighederne på 1. sal en vestvendt terrasse/have, mens lejlighederne i stueplan alle er vendt mod øst ud mod ejendommens P-plads.

Der er en fælles terrasse ved bygningens sydvendte gavl og et stort grønt område bag bygningen mod vest, som frit kan anvendes af beboerne.

Skip to toolbar